Om mig

Vil du vide lidt om hvem jeg er, så er du landet det helt rigtige sted!

Mit navn er Tenna, jeg er 26 år gammel, og jeg bor på Frederiksberg. Jeg har altid interesseret mig for mad: I mine teenageår særlig for salater og havregryn, men som tiden er gået, har min interesse for søde sager taget en smule over..

Jeg elsker at prøve nye cafeér med lækre kager (selvom jeg gør det alt for sjældent), og jeg ved næsten altid, hvad der er moderne indenfor den søde verden. Som du nok allerede har gættet, bruger jeg også selv en del timer i køkkenet, der går med at svinge piskeriset, afstemme smage og drysse guld over mine kager.

 

Et par facts om mig:

  • Jeg går meget op i at alt, jeg kreerer, er gennemarbejdet både på smag og finish. Derfor ligger der altid meget kærlighed og arbejde bag de opskrifter, jeg lægger op.
  • En af mine favoritingredienser i mit søde køkken er chokolade, og jeg vil ikke lægge skjul på, at det er en ingrediens, der går igen i langt de fleste af mine opskrifter.. (så jeg håber du er næsten lige så stor chokoladenørd som jeg 😉 ).
  • Jeg har læst en kandidat i Fødevareinnovation og sundhed, som overbygning på en bachelor i Fødevarer og Ernæring. Jeg har derfor ikke bare en praktisk, men også faglig viden om alt fra de fysiske, kemiske og termodynamiske forklaringer bag sukkerkrystaller og chokoladetemperering til en detaljeret forståelse for glutensammensætning og -egenskaber. Til daglig har jeg fået mulighed for at kombinere min interesse for det søde køkken og opskrifts-/produktudvikling med min faglige baggrund, hvilket længe har været min drøm.

Nysgerrig på hvor min interesse for det søde køkken stammer fra?… Så læs med her

Det kreative univers har altid stået mig nært fra jeg var helt lille. Om det var at lave perleplader, en tegning eller det perfekte snobrød i børnehaven, et patchworktæppe eller et armbånd i hobbyrummet i SFO, har jeg altid nydt det og haft stor tålmodighed. Jeg sad gerne længe efter, alle andre børn for længst var gået hjem.

Sidenhen har passionen for det søde køkken i den grad taget over og er min nuværende måde at være kreativ på gennem både smag og pynt. Det forener min kreative interesse med min glæde for at give noget til andre.