Principper bag min blog

Her på min hjemmeside kan du finde opskrifter på kager, desserter, brød og chokolade. Jeg har delt over 75 opskrifter, så håber du finder lige det du leder efter. Desuden har jeg skrevet og delt en række ‘how to’-guides, og dem kan du læse lidt mere om længere nede på siden.

Hvis du søger en specifik opskrift, kan du bruge søgefunktionen (som du kan finde øverst til højre på siden), og hvis du blot har brug for inspiration, kan du gå op opdagelse under fanen opskrifter.

Hvad er tanken bag mine ‘how to’-guides…?

Mine opskrifter og guides skal være for alle, uanset om du knap nok har bagt en kage før eller om du allerede føler dig komfortabel med chokoladetemperering og fløjlsbløde mousser. Jeg har derfor dedikeret en hel fane på min blog, hvor jeg vil dele ‘How to’-indlæg på de teknikker, jeg kun nævner kort i mine opskrifter, men som ikke nødvendigvis er givet på forhånd. Du kan læse disse guides alene, men jeg vil også linke til dem i de opskrifter, hvor jeg omtaler metoden (f.eks. hvis der er tale om blindbagning eller chokoladetemperering). Det er indlæg, der indeholder detaljerede fremgangsmåder, potentielle faldgrupper samt tips og tricks. Jeg håber, du vil tage godt imod dette initiativ, og at disse guides kan være med til at give dig mod på at prøve mine opskrifter af.