Principper bag min blog

Her på bloggen vil jeg dele opskrifter på kager, desserter, søde sager, brød, m.m. Foruden opskrifter vil jeg også dele ‘how-to’-indlæg (mere om disse følger).

Mine opskrifter og guides skal være for dig, uanset om du knap nok har bagt en kage før eller om du allerede føler dig komfortabel med chokoladetemperering og fløjlsbløde mousser. Jeg har derfor dedikeret en hel fane på min blog, hvor jeg vil dele ‘How to’-indlæg på de teknikker, jeg kun nævner kort i mine opskrifter, men som ikke nødvendigvis er givet på forhånd. Disse ‘How to’-indlæg betyder, at hvis du læser en opskrift og gerne vil vide mere om, hvad fx blindbagning er, og hvilke tips og trick jeg har til dig, så du opnår det bedste resultat – klikker du blot på linket/teknikken/ordet og sendes videre til ‘How to’-indlægget. Dette initiativ håber jeg du vil tage godt imod, og at det giver Jer mod på at prøve mine opskrifter af.